fredag 1 november 2013

Träningsresan

Den började sådär, resan till Bulgarien som var totalt träningsbaserad. Siktet var inställt på flera pass om dagen, hård träning i varmt klimat. Jag såg fram emot det jättemycket. När Anna-Carin och jag kom fram till parkeringshuset i Malmö låste jag in bilnyckeln i bagageluckan. Så där stod vi och ringde låsssmeder och försäkringsbolag. Efter 2,5 timme var dock problemet löst och vi kunde ta tåget över till Köpenhamn. Vi anlände sent till hotellet och sov dåligt. Flyget gick tidigt på söndagsmorgonen. Vi träffade några av de andra resenärerna på flygplatsen och pratade ihop oss lite. Ett litet gäng på 20 personer, en salig blandning, unga gamla, mest kvinnor, men några tappra killar :)
Så kom vi då äntligen fram till hotellet i Bulgarien. Det var förmiddag. Varmt och skönt, vackert! Ett fyrstjärnigt hotell med ett riktigt fint poolområde och bara ett stenkast till havet och stranden.
Första passet började redan på eftermiddagen. Ett hårt bootcamp pass i parken utanför hotellet. Den sortens träning som jag bara älskar. Hela veckan var helt underbar! Började med löpning på morgonen, sedan ett styrkepass och efter det frukost i en fantastisk morgonsol. Härlig nyttig frukost med massa frukt och grönt. Sedan ett eller två träningspass till, allt från bootcamp, tabata, work of the day till boxning, löpskola och zumba. Allt i vacker omgivning, med vidunderlig utsikt och cirka 30 grader varmt varje dag. Efter passen ett svalkande dopp i havet. Det var riktigt tuffa pass ibland. Vi sprnag med varandra på ryggen uppför backar, gjorde benböj med varandra på ryggen, krälade i sanddynerna, gjorde hur många armhävningar, burpees, dips och situps som helst. Så roligt och inspirerande!Vi hann med många sköna soltimmar framför poolen, föreläsningar och några utflykter också. Det var trevligt och intressant att lära känna de andra på resan, höra om deras liv och träningserfarenheter. Det var också väldigt roligt att åka en vecka med Anna-Carin. Vi kom varandra närmre under veckan och hade väldigt roligt. Jag har adlrig varit iväg på en tjejresa så tidigare. Men jag hoppas att det bli fler! En underbar vecka var det och träningsinspirationen och prestationsförmågan ökade rejält efteråt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar